Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Byttes tredjepladsen med en andenplads?

Formula Renault
3.5 Series 

06/05/12 

Kevin Magnussen sluttede det første løb på Motorland Aragon banen i Spanien på en flot tredjeplads efter at han var startet som nummer 19 og kørt hele vejen op gennem feltet.
Men tredjepladsen kan blive byttet ud med andenpladsen for Jules Bianchi der sluttede løbet på andenpladsen kan have kørt i en bil der ikke har overholdt reglementet.
 

Ved den tekniske kontrol som blev udført efter 1. løb på Motorland Aragon banen igår, blev der fundet fejl på Jules Bianchis bil. Jules Bianchi sluttede løbet på andenpladsen, men har fået sit resultat annulleret. Den tekniske kontrol fandt et punkt på bilen som ikke stemmer overens med det tekniske reglement.

Jules Bianchis team - Tech 1 - har dog straks appelleret dommen. Den pågældende 'uoverensstemmelse' er ifølge teamet noget som tidligere er blevet godkendt af den tekniske kontrol ved flere lejligheder, og at man derfor har appelleret afgørelsen. Det betyder at resultatet af 1. løb bliver stående indtil en appelret har afgjort appellen ved en senere lejlighed.

Det officielle resultat er derfor - indtil videre - at Jules Bianchi stadig står anført på andenpladsen og Kevin Magnussen på tredjepladsen. Diskvalificeres Jules Bianchi betyder det selvfølgeligt også at Marco Sørensen får sin placering forbedret.

Dons

Læs mere om:
  • Motorland Aragon
  • 06/05/12 - Motorland Aragon - Formula Renault 3.5 Series
  •