Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Zandvoort - frie træninger og kvalifikationer

ADAC GT
Masters 

05/05/12 

Der er fuld gang i de danske kørere rundt omkring i Europa i denne weekend. På Zandvoort banen i Holland køres der i denne weekend anden runde i ADAC GT Masters serien, hvor der er 2 danske kørere med.
Det går stærkt i kampen om de gode placeringer. ADAC GT Masters seriens popularitet er kun gået fremad i de seneste år, og der er nu flere og flere kendte navne i serien.
 

ADAC GT Masters afdelingen på Zandvoort banen i Holland har deltagelse 2 kørere placeret i to biler. Det er Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen som sidder i deres Young Driver Aston Martin V12 Vantage. Og hvordan er det så gået indtil nu?

I den første fri træning som mere eller mindre er ensbetydende med at man lige skal finde sig til rette på banen, ja her blev Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen indfandt sig som nummer 26 ud af de 39 deltagende konstellationer.

Anden fri træning bragte et noget andet resultat set med danske øjne. Her blev Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen placeret som nummer 2 kun godt 0,2 sekund efter den førende konstellation.

Resultatet af den første kvalifikation gav det resultat at Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen skal starte løb 1 fra en startposition som nummer 19.

Den anden kvalifikation som giver startopstillingen til løb 2, fik det resultat at Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen skal starte som nummer 15.

Løb 1 køres her i dag lørdag med start kl. 12,30 mens løb 2 køres i morgen søndag med start også kl. 12,30.

Dons

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 06/05/12 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •