Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted klar til ny tysk udfordring

Rally 
03/05/12 

Jesper Bisted er en af de mest aktive kørere i dansk rallysport for tiden. Efter sin premiere som Suzuki-kører ved ADAC Wikinger Rallye i slutningen af marts har rallykøreren fra Oens været forkører ved de to første afdelinger af den danske løbsserie i minirallyer. Først på Fyn og senest i Billund
 

Men i Store Bededagsferien skal han atter i aktion i et løb, hvor han og makkeren Arne Pagh selv skal kæmpe om placeringer og pokaler. ”Vi stiller til start i det tyske løb Sulinger Land Rally,” fortæller Jesper Bisted. ”Det er tredje gang, at jeg deltager. Sidste gang var for to år siden, hvor jeg kørte sammen med Arne i i den Citroën C2, jeg havde dengang.”


Jesper Bisted og Arne Pagh starter i Store Bededagsferien i Sulinger Land Rally.

Hovedfokus for Jesper Bisted i år er naturligvis det danske mesterskab i rally, hvor han og Arne Pagh aktuelt ligger på en sjetteplads, men alligevel har der været noget i det tyske løb, som han har følt sig tiltrukket af.

”Det er et rigtigt godt løb. Der er ikke så langt derned og så er der mange kilometer i løbet,” forklarer Jesper Bisted.

”Prøverne er rigtigt fine. De minder meget om dem herhjemme, og så er der en god stemning over det hele. Arrangørerne stiller en notebil til rådighed, vi skal bare komme, og så kan man ikke lade være med at gøre det. Det passer godt som forberedelse til næste afdeling af DM i rally i Juelsminde.”

For Jesper Bisted og Arne Pagh venter der 160 km hastighedsprøver forude.

”Jeg håber på, at vi kan få en top 10. Da vi blev nummer 14 i C2’eren for to år siden, så skulle vi gerne kunne komme højere op,” vurderer Jesper Bisted. ”Ellers gælder det bare om at få nogle flere kilometer, så vi er klar til DM2 på hjemmebane.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: