Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Midland og Alcar med på vognen

Clio Cup - DK 
04/05/12 

Clio Cup- i Point S Silkeborg Clio Cup
Yderligere to firmaer med tilknytning til den automotive branche har meldt deres ankomst som sponsorer i Point S Silkeborg Clio Cup – den hurtigste klasse for standardvogne i Danmark. De to firmaer er på hver deres område specialister.
 

Midland Oil er den ene af de to sponsorer. Virksomheden producerer, markedsfører, sælger og distribuerer smøreolie til danske autoværksteder, og udover at være aktive i Danmark er virksomheden også aktiv i en lang række andre europæiske lande. Midland Oil er således det største uafhængige oliemærke i Europa.

Den anden nye sponsor i mærkeklassen er Alcar – helt præcis Alcar Danmark A/S. Virksomheden med base i Galten beskæftiger sig med import og engrossalg af såvel stål- som aluminiumsfælge til personbiler, ligesom man også har et stort program til vare- og lastbiler. Indenfor alufælge er det mærker som AEZ, Dotz, Dezent, Enzo og BBS, man sælger, og udover at støtte op om klassen vil man også præmiere vinderen af GP Danmark i august på FDM Jyllandsringen med et sæt fælge efter eget valg.


Alcar og Midland Oil bliver nye sponsorer i Point S Silekeborg Clio Cup.
(Foto: Henning Smed)

Point S Silkeborg Clio Cup kører første runde af mesterskabet den 19.-20. maj på Ring Djursland.

Point S Silkeborg Clio Cup Danmark

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 20/05/12 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •