Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Homestead, Bremer: Vi kunne have vundet

Grand Am 
05/05/12 

Voldsomme regnskyl satte dagsordnen i Grand Prix of Miami og Homestead Speedway sejlede i vand da tredje afd. af Grand-Am serien skulle afvikles. Under de første træninger hvor banen var tør kneb det gevaldigt for Bremer og Liddell at få Camaro’en rundt i nogle fornuftige tider og igen var det dækkene der drillede. Regnen ændrede på dette faktum og på den våde bane var oddsene byttet rundt og Bremer/Liddell var reelt nu hurtigst af alle.
 


(Foto: Stevenson)

Regnen styrtede også ned da der skulle køres qualifying og da denne session så efter reglerne blev aflyst blev startpladsen i stedet bestemt af den aktuelle i placering mesterskabet hvilket var lig med start nr. 6. for den rød/hvide Stevenson Camaro GT-R.


(Foto: Stevenson)

Ronnie: ”Jeg fik en fin start og var hurtigt oppe som nr.3 men spandt rundt tidligt i løbet da jeg ramte en sø på banen og bilen bare akvaplanede ud i græsset. Det tabte jeg mange placeringer på, jeg fik bilen på banen igen og selv om den ikke kørte optimalt på grund af alt det mudder jeg havde fået i dækkene var jeg igen oppe som nr.3 da Robin overtog bilen.

Robin blev sat af undervejs men da løbet blev flaget af en time før forventet, sluttede vi som nr. 3 og dermed på podiet endnu engang og det var Stevenson Teamet rigtigt godt tilfredse med. Men havde vi kørt løbet færdigt er jeg overbevist om at vi kunne have vundet, vi var markant hurtigere end de andre GT’er på den våde bane”.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Homestead
  • 29/04/12 - Homestead - Grand Am
  •