Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Isaac Tutumlu ude i denne weekend

WTCC 
28/04/12 

World Touring Car Championship køreren Isaac Tutumlu kommer ikke til start i denne weekends afdeling af WTCC der køres på Slovakia Ring i Slovakiet.
Hans bil blev så beskadiget ved den seneste WTCC afdeling i Marrakech at teamet ikke har kunnet nå at genopbygge den inden afrejsen til Slovakiet.
 

Isaac Tutumlu kolliderede først med Aleksei Dudukalo og havnede dernæst i betonmuren som ikke er særlig eftergivende. De to sammenstød gav så store skader på bilen at Proteam Racing teamet som Tutumlu kører for, ikke har kunnet nå at genopbygge raceren inden afrejsen til Slovakiet, hvor WTCC i denne weekend afvikler de næste to afdelinger.

Isaac Tutumlu ærgrer sig selvfølgelig over følgevirkningerne af skaden. For han kan rent faktist komme i den situation at han heller ikke kan komme med i næste weekend hvor WTCC feltet er på Hungaroring for at køre. Situationen er den at teamet tager direkte fra Slovakia Ring direkte til Hungaroring. Om der er kapacitet nok hjemme i Italien til at genopbygge Tutumlus bil er tvivlsomt.

Dons

Læs mere om:
  • Isaac Tutumlu
  • Proteam Motorsport
  • Slovakia Ring
  • 29/04/12 - Slovakia Ring - WTCC - FIA VM
  •