Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Lada vender tilbage

WTCC 
01/05/12 

Efter en veloverstået WTCC afdeling på Slovakia Ring, så er det tid til et comeback for den russiske bilproducent Lada.
Allerede i den kommende weekend gør Lada comeback efter en lang pause. Comebacket kommer dog ikke til at vare hele sæsonen. Lada vil kun deltage i udvalgte løb. Til gengæld er James Thompson tilbage hos russerne.
 

3 år efter at Lada første gang deltog i World Touring Car Championship, gør mærket comeback. Det sker i den kommende weekend på Hungaroring. Comebacket sker i en Lada Granta Sport og som alle har talt om længe, så er det igen James Thompson der skal køre bilen.

Til gengæld har mange gættet på hvilken motor der skal sidde i bilen. Vi kan afsløre at det selvfølgelig er en motor bygget til det nye reglement og som er udviklet af det franske firma ORECA.

Teamet har tilbragt tiden de seneste par uger hos ORECAs facilitetet tæt på Magny-Cours banen, hvor der er blevet testet godt og grundigt igennem.

James Thompsons Lada Granta Sport bliver dog ikke den eneste af slagsen på banen. En af supportklasserne køres udelukkende med Lada Granta biler.

Dons

Læs mere om:
  • Hungaroring
  • 06/05/12 - Hungaroring - WTCC - FIA VM
  •