Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse 
27/04/12 

Thomas Krebs sikrede sig søndag karrierens bedste resultat da han vandt første afdeling af det fornemste tyske kartmesterskab, Deutsche Kart Meisterschaft KF1. Det skete på Michael Schumachers bane i Kerpen.
Den 18-årige nordjyde fortsætter dermed de stolte traditioner danske kørere har opbygget i dette mesterskab, hvor det er blevet til fire senior- og et juniormesterskab de seneste seks år. Sidste år sluttede han på en samlet tredjeplads i mesterskabet.
 

Også Martin Mortensen og Frederik Schandorff nåede finalen i seniorklassen, mens Slavko Ivanovic gjorde det samme i juniorkategorien KF3.

Nicki Thiim sikrede på Sahkir-banen en sjette- og en syvendeplads i de to åbningsløb for Porsche Super Cup, der var med som en del af Bahrains Formel 1 Grand Prix i weekenden. Det placerer ham en foreløbig førsteplads i rookie-mesterskabet.
Se:
http://www.porsche.com/international/motorsportandevents/motorsport/racing/pmsc/standingsandresults/

DASU Eliteudvalg ved Jesper Carlsen har afviklet træningssamling for Formel Ford på FDM Jyllandsringen

DET SKER I WEEKENDEN
Der tages den kommende weekend for alvor hul på sæsonen i tysk motorsport, når første afdeling af DTM-mesterskabet med supportklasser afvikles på Hockenheim.

Danske talenter er godt repræsenteret i to klasser. Den ene er Porsche Carrera Cup hvor Michael Christensen (Konrad Motorsport), Nicki Thiim (Hermes Attempo) og Christina Nielsen (Farnbacher) er til start. Se http://www.racecam.de/index.php?lang=de&site=news&sid=26

Den anden klasse er VW Scirocco R-Cup med Michelle Gatting og Kasper H. Jensen.
Se:
http://www.volkswagen-motorsport.com/web/news/archiv.php?flash=&lg=e&st=6

Ulrik Linnemann er med ved anden afdeling af EM for rallycross, klasse Super 1600 der køres den kommende weekend i Frankrig.
Danskeren varmede op ved at vinde første afdeling af det tyske mesterskab den forgangne weekend i Estering.

To unge danskere er med ved første afdeling af EM i karting for juniorkategorien KF3, der afvikles på banen i Varennes, Frankrig. Det er Slavko Ivanovic og Peter Bøllingtoft. Mesterskabet afgøres over to afdelinger. Løbet kan følges live på www.cikfia.com

Den tidligere Champ Car kører m.m. Ronnie Bremer præsenterer det nye X30 kartkoncept på Københavns Gokart Bane. Blandt deltagerne i gearklassen er den tidligere Europamester Nicolaj Møller Madsen. Kørerne kæmper bl.a. om store pengepræmier.

Læs mere på www.x30challenge.com


Læs mere om:
 • Christina Nielsen
 • Kasper H. Jensen
 • Martin K. Mortensen
 • Michael Klitgaard Christensen
 • Michelle Gatting
 • Nicki Thiim
 • Nicolaj Møller Madsen
 • Ronnie Bremer
 • Thomas Krebs
 • Ulrik Linnemann
 •