Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher starter fra pitlane - måske

Formel 1 
22/04/12 

Michael Schumacher starter fra pitlane i Bahrains GP.
Efter en dårlig kvalifikation hvor der var problemer med DRS systemet på bilen og som resulterede i en start placering som nummer 18, så er det blevet nødvendigt også at skifte gearkassen i bilen.
 

Det er ikke så tit at man har oplevet Michael Schumacher starte fra pitlane, men det sker tilsyneladende i dag. En dårlig kvalifikation blandet andet grundet problemer med DRS systemet, så det ud til at Michael Schumacher skulle starte som nummer 18. Det er efterfølgende blevet nødvendigt at skifte gearkassen i bilen, og det giver som bekendt 5 placeringers straf.


(Foto: Daimler-Chrysler)

Han er dog ikke ene om at få denne straf. Det samme er overgået Pastor Maldonado i Williams der fik straffen før Michael Schumacher. Egenligt skulle Michael Schumacher derfor starte som nummer 17, men med gearkasseskiftet rykker han også ned. Ved at starte fra pitlane, har teamet mulighed for at ændre på setuppet, hvis de finder det nødvendigt.

Men mon ikke at Michael Schumacher rykker relativt hurtigt frem i feltet så frem bilen er ok? I sidste sæson var han den kører med de fleste overhalinger, uden at det dog skabte de helt store resultater.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  • Sakhir
  • 22/04/12 - Sakhir - Formel 1
  •