Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Bremer og Liddell prøver igen

Grand Am 
20/04/12 

Stevenson Motorsports John Edwards knæskade volder stadig problemer og det betyder at Ronnie også kører den rød/hvide Stevenson Camaro GT-R i det næste Rolex GT løb på Homestead Miami Speedway d. 27. – 29. april.
 


Bremer og Liddell prøver igen.
(Foto: Stevenson)

Det forrige løb på Barber var en skuffelse for Bremer/Liddell og Stevenson Teamet idet tilfældigheder samt et yderst besynderligt reglement sendte dem ned på en sekundær placering som nr. syv til trods for at de reelt havde bilen til podieplacering.

” Robin og jeg hører til de absolut hurtigste i det store felt, men problemer med dækkenes holdbarhed volder os lidt problemer, men med den rette strategi skal det nok lykkes os at få en podieplads i hus denne gang hvis vi i øvrigt undgår andre problemer ” sagde en travl Ronnie Bremer her til morgen.


Bremer og Liddell prøver igen.
(Foto: Stevenson)

Arbejdet med Ronnies nye gokartmærke, Bremer Kart, samt den nye løbs serie X30 Challenge som han personligt står for trækker for alvor tænder ud lige nu hvor 1’ afdeling af serien skal afvikles i weekenden d. 28. – 29. april på Københavns Gokartbane på Amager, samme weekend som han kører GT i Miami.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Homestead
  • 29/04/12 - Homestead - Grand Am
  •