Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Hvad skal du i weekenden?

Diverse 
18/04/12 

Gør som Escobar racing tag til Valby, Carlsberg og Vigerslev Alle hvor der indbydes til Racing festival 2012.
Escobar racing vil deltage i arbejdet med at skaffe penge til Røde Kors’ arbejde.
 

Thorkild Thyrring skaber igen i år en racing festival ved Carlsberg og Vigerslev Alle. Der kommer mange spændende biler fra landevejen, racerbanerne og rallyvejene.

Turpriserne ligger fra 400 kr. men med en professionel racerkører ved rattet, får man også en uforglemmelig tur rundt på banen.
Tag familien og få en fælles oplevelse.


Kom til Valby i weekenden hvor der indbydes til Racing festival 2012.

For 2 år siden var Lars Kragh og Escobar racing med til at samle i alt 2 millioner kr. ind til Røde Kors, på de 2 dage der blev kørt.

Man åbner indgangen kl. 8:00 lørdag morgen den 21. april og lukker dem igen kl. 18:00, for igen søndag at slå dem op kl. 8:00 og lukke kl. 18:00.

Kig forbi www.festival-racing.dk og se hvordan det så ud sidst, der var en god stemning, fede biler, dæk røg, støjende motorer og biler man sjældent ser, kan kun anbefales og så støttes der et godt formål.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Escobar Racing støtter Dansk Røde Kors
  • Travl weekend på Carlsberg
  •