Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Long Beach - kvalifikation

ALMS 
14/04/12 

American Le Mans Series - den regnede væk
Sent i aftes dansk tid skulle der have været kørt kvalifikation til lørdagens afdeling i American Le Mans Series der skal køres i Long Beach.
Om der har været nogen der har danset regndans eller det var gårsdagens dato der spillede ind, vides ikke. Men sikkert er det at det stort set kun var GTC bilerne der fik kørt kvalifikationen.
 

Det var stort set kun GTC klassen der fik kørt kvalifikationen til lørdagens ALMS løb i Long Beach. Det viste sig for så vidt at være forgæves. Sagen er nemlig den at stort set hele kvalifikationen regnede væk. Når det endelig blev så meget pause i regnvejret at man kunne forsøge at køre og alt var klart, ja, så kom skyerne og regnen igen.

GTC klassen var stort set den eneste klasse der fik kørt kvalifikationen - og forgæves. Arrangørerne valgte det mest fornuftige i det utidige vejrlig, nemlig at aflyse al kvalifikation.

I stedet bliver det pointstillingen i de respektive klasser der afgør startopstillingen. Det betyder at resultatet fra 12 timers løbet på Sebring er gældende startopstilling. Det betyder at Jan Magnussen og Antonio Garcia starter som nummer 2 i GT klassen og David Heinemeyer Hansson som nummer 3 i LMP2 klassen.

Og så må vi håbe at al indflydelse af regndans og uheldige datoer er væk når løbet startes i aften dansk tid.

Dons

Læs mere om:
  • Long Beach
  • 14/04/12 - Long Beach - ALMS
  •