Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Conquest Endurance indgår samarbejde med Nissan i ALMS

ALMS 
14/04/12 

American Le Mans SeriesDet amerikanske Conquest Endurance team har offentliggjort at de officielt går i partnerskab med Nissan North America om at køre med i American Le Mans Series med to LMP2 biler, selvfølgeligt med Nissan motorer.
Teamet skal debutere i denne weekend hvor der køres på Long Beach.
 

Motoren der skal køres med er en NISMO 4.5L V8 som allerede er kendt for gode præstationer i 2011, hvor den blandt andet vandt 24 timers løbet på Le Mans (LMP2 klassen), men motoren vandt også LMP2 klassen i den International Le Mans Series.

Conquest Endurance skal køre med Morgan chassis, og chaufførerne bliver Martin Plowman og David Heinemeier Hansson. De vil i øvrigt køre den eneste Nissan motoriserede bil i feltet, foreløbig.

Før denne weekend har Conquest teamet lavet en enkelt test af deres nye setup, hvor det var Putman Park der lagde asfalt til denne test hvor det blot gjalt om at vænne sig til den nye bil. Teamets mål er højt for den kommende weekend. De vil på podiet, alt andet er en skuffelse.

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Heinemeier Hansson
  • Martin Plowman
  • Conquest
  • Long Beach
  • 14/04/12 - Long Beach - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS