Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh og DK Motorsport havde farten

Rally Sprint 
13/04/12 

Mandskabet vandt et af de indledende heats ved Designa Køkken Rally GP
I påsken var rallymandskabet Ib Kragh og Mie Petersen sammen med DK MOTORSPORT til start i Designa Køkken Rally GP. Her viste holdet i den sorte og gule Peugeot 207 Super 2000, at de havde farten til at kæmpe med om sejren, men de manglede det sidste held, der skulle til for at tage den.
 

”Jeg har ikke særlig meget held i Kongensbro,” konstaterede Ib Kragh, da dagen var omme. ”Jeg ville gerne have været i finalen sammen med Christian Jensen og Esben Hegelund, så jeg kunne have tævet dem, men sådan blev det ikke denne her gang.”


Ib Kragh og Mie Petersen måtte udgå fra løbet
(Foto: DanskRallyFoto)

Ib Kragh og Mie Petersen lå ellers til at skulle kvalificere sig til den afsluttende finale, men så faldt tempoet pludselig i semifinalen.

”Jeg havde en plan om, at jeg ville satse voldsomt i semifinalen og så håbe på, at jeg kunne komme til at starte bagest, så jeg havde Christian at jagte, når vi skulle køre finalen,” fortæller Ib Kragh. ”Det var min plan, og jeg tror, at den holdt rimeligt godt, men da vi var i gang med anden omgang, sprang servoremmen og så forsvandt servostyringen. Så er sådan en bil bare umulig at dreje, og så var der ikke andet for at køre ud, for jeg havde tabt det heat.”


Ib Kragh og Mie Petersen var hurtigst i første heat
(Foto: DanskRallyFoto)

Inden da var det dog blevet til en sejr. Godt nok kun en heatsejr, men i det første heat i den indledende konkurrence var Ib Kragh og Mie Petersen hurtigst.

”Vi havde et rimeligt flow, og så havde vi en plan hjemmefra om, at undervognen fra løbet i Tyskland skulle skiftes ud med den gamle fra sidste år, for at se, om vi kunne mærke nogen forskel,” siger Ib Kragh. ”Jeg synes, at der var lidt mere bid i den gamle, så vi skal nok bare have den anden justeret lidt bedre ind. Det kørte godt og vi havde rimelig godt bid i bilen, for der var nogle steder, hvor det var glat. Det var sindssygt glat flere steder, og der var nogle steder, hvor man virkelig skulle tage sig i agt.”


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • Kongensbro
  • 06/04/12 - Kongensbro - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: