Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am GT Class

Besynderlig regel ødelagde det for Bremer og Liddell

Grand Am
GT Class 

07/04/12 

Det blev til en skuffende syvende plads for Stevenson Motorsports Camaro GT-R racer no. 57, skuffende fordi der var potentiale til en langt bedre placering. Men en yderst uheldig kombination af Full Course Yellow og pacecar ødelagde den strategi som Stevenson havde lagt som indebar et ekstra pitstop i forhold til konkurrenterne, primært fordi at der var problemer med at få dækkende til at holde.
 

Det så rigtigt godt ud tidligt i løbet hvor den første gang Full Cause Yellow placerede Bremer og Liddell på første pladsen men det såkaldte wave-by system, systemet som går ud på at pacecar'en samler feltet op i forhold til den prototype som ligger aktuelt som nr. 1, satte dem tilbage til en placering som nr. 8. Eksempelvis fik den vindende GT Mazda RX-8 med Bomarito & Tremblay en hel omgang forærende pga. dette besynderlige system.


(Foto: Stevenson Motorsports)

Bremer: "Ærgerligt, vi havde farten til en top tre placering, men Grand-Am’s regelsæt fik denne gang ødelagt det fuldstændigt for os. Næste gang er det Homestead og jeg er allerede blevet bedt om at booke flybillet hvis John Edwards ikke bliver klar."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  •      ASETEK SIMSPORTS