Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Så er vi igang!

Legend Car 
06/04/12 

Frederik Nymark deltog mandag og tirsdag i racerskole på Padborg Park, og bestod både den teoretiske og praktiske prøve uden fejl.
Tirsdagen blev udover baneprøve brugt til at at øve de rigtige linjer på banen, og få en masse omgange i kroppen. Da dagen sluttede havde Frederik kørt over 100 omgange og sluttede med en tid på 1:11.23 hvilket må siges at være godkendt.
 

Onsdag var officiel Legend Car testdag, så vi havde en god mulighed for at måle os med de andre kørere i klassen.
Vi startede ud i koldt og blæsende vejr, og det var ikke let at får varme i dækkene, så istedet arbejdede Frederik og Lars Vendelbo med at finpudse linjerne, nedbremsninger osv. Sidst på formiddagen begyndte tiderne at komme under de 1:11 og vi bleve mere og mere positive. Efter en kort gennemgang af bilen og et sæt nye forbremser kørte Frede ud for at simulere en tidtagning, det resulterede i tiden 1:10.244 kun 3 hundrededele fra dagens bedste tid.


(Foto: NymarkRacing)

Dagens tider er meget bedre end vi havde turde håbe på, og vi er faktisk stole af Fredes præstation, for ud over en god tid, kørte han samlet over 150 omgange, uden en eneste afkørsel.

Vi ved at der skal arbejdes hårdt for at komme længere ned, så nu skal bilen have en grundig gennemgang, den skal dekoreres, og så skal vi ud og teste noget mere!

NymarkRacing
#48 Frederik Nymark


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  •