Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

DTC-premieren udskydes en måned

DTC 
03/04/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipForsinkelser i levering af de nye biler flytter Åbningsløbet til 26.-27. maj
I år genopstår DTC-serien, hvor kendte danske racerprofiler som Jan Magnussen, England, Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, Randers, atter skal køre race sammen skærm mod skærm. Det skal ske i en række helt nye biler, der for tiden er ved at blive bygget op i USA, og netop arbejdet med opbygningen er blevet ramt af forsinkelser.
 

”Vi er desværre kommet i den situation, at det parti nye biler, som vi har bestilt til den nye Danish Thundersport Championship, ikke kan nå at blive klar til vores Åbningsløb på FDM Jyllandsringen, der har været planlagt til den sidste weekend i april,” siger Peter Elgaard fra DTC Motorsport A/S.


Premieren på DTC udskydes en måned til den 26.-27. maj.
(Foto: DTC)

”Det ville naturligvis være dybt ærgerligt at skulle aflyse løbet. Både for kørerne i DTC, men så sandelig også for deltagerne i de andre klasser, som har været programsat. Og sidst, men bestemt ikke mindst for publikum, der har set frem til, at vi atter skulle have en topklasse i dansk bilsport, hvor landets bedste kørere er med.”

Der er blevet søgt om tilladelse hos dels Silkeborg Kommune, dels hos Dansk Automobil Sports Union til en flytning af løbet, og derfor kommer Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen og DTC-premieren nu til at finde sted den 26.-27. maj.


Læs også:
Løbskalender - Camaro Cup / DTC - 2012
Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/05/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •