Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Mikko Hirvonen vinder dramatisk Rally Portugal

WRC 
01/04/12 

World Rally ChampionshipDette års Rally Portugal har leveret det ene drama efter det andet. Sebastian Loeb var den første af favoritterne der blev ramt af problemer og måtte udgå allerede på prøve 3 i rallyet. Lørdag var det så vejret der skabte drama med voldsom regn, jordskred og tyk tåge gjorde at rallyets 2 andre favoritter Petter Solberg og Jari Matti Latvala kørte galt.
 


Petter Solberg
(Foto: Ford World Rally Team)
Petter Solberg kom dog stærkt tilbage i rallyet hvorimod uheldene ingen ende ville tage for Jari Matti Latvala der dog på sidste dagen leverede 3 hurtigste tider og blev nr. 2 på Power Stagen som en trøst på et elendigt rally for ham.

Disse uheld gjorde at Mikko Hirvonen i hans Citroen DS 3 næsten kunne køre i mål som en søndags billist og vinde rallyet, da den nærmeste konkurrent Mads Østberg – Ford Fiesta RS også sloges med tekniske problemer i rallyet og på sidste dagen var det motorstyrings problemer der drillede ham men han sluttede dog på en meget flot podieplads i endnu et rally.

 
 


Mikko Hirvonen
(Foto: Citroen)

Rallyets overraskelse stod Evgeny Novikov – Ford Fiesta RS nok for som den første Russer og endda som bare 21 årig på WRC podiet med en meget flot 3 plads i dette hårde rally. Evgeny Novikov har den meget erfarende Denis Giraudet på 56 år som sin co-driver som tidligere har siddet ved siden af bla. Didier Auriol og Armin Schwarz.


Evgeny Novikov
(Foto: M-Sport)

Per Flemming Rasmussen
Rasmotorsport.com

Læs mere om:
  • Petter Solberg
  • Portugal
  • 01/04/12 - Portugal - WRC
  • Portugal Drama forsætter - Mikko Hirvonen er udelukket!
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: