Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Klaus Hammer havde farten i DM-premiere

DM Rally 
29/03/12 

Klaus Hammer og Christopher Lassen fra Espergærde og Vanlæse indledte i den sidste marts-weekend deres angreb på Danmarksmesterskabet i rally. Stedet var Nordtyskland, hvor det traditionsrige ADAC Wikinger Rallye blev kørt, og her var holdet i den Pole Position Denmark-gule Fiat Punto Super 2000 rigtig godt kørende.
 

”Fredag aften var rigtig positiv. Det er første gang, Christopher kørte om aften og han klarede sig til UG. Vi holder rigtig godt gang i butikken, selv om vi mangler kræfter,” siger Klaus Hammer, der på den sidste prøve fredag aften satte tredjebedste tid blandt danskerne.

Prøveplaceringen var den bedste for ham og Christopher Lassen til dato. Men desværre formåede de ikke at forsvare de gode takter, da løbet blev genoptaget lørdag.


Klaus Hammer og Christopher Lassen kørte stærkt fredag aften
(Foto: Morten Alstrup)

”Der skete lidt det samme som sidste år i Wikinger Rallye, for bilen knækkede en for-støddæmper, da vi bremsede ned til et skarpt venstresving, og så måtte vi bare ligeud,” forklarer Klaus Hammer. ”Det var godt, der var et træ, som greb os. Den tog en kofanger og en skærm, men der røg også en drivaksel. Vi kunne ikke komme videre, fordi vi holdt ovenpå det træ, vi havde lagt ned.”

”Jeg har nok en idé om, at det er de kantmarkeringer, man bruger i Wikinger Rallye, som er årsagen,” vurderer Espergærde-køreren. ”Vi har nok snittet en kantafmærkning, og det er ikke særlig rart, at hjulet forlader bilen.”

Men selv om ADAC Wikinger Rallye heller ikke denne gang gav et resultat for den gule og sorte Fiat Punto Super 2000, så var det en positiv sæsonstart.

”Jeg synes, at vi løfter tingene,” siger Klaus Hammer. ”Jeg synes, at vi bevæger os i den rigtige vej, og får vi lidt flere kræfter at gøre godt, så er der måske plads til, at vi kan blande os længere fremme.”

Klaus Hammer og det øvrige mekanikerteam er nu i gang med klaringen af bilen, så den kan være klar til det traditionsrige Lille Mats Rally Rallysprint i Sydsverige i starten af maj.


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Schleswig
 • 24/03/12 - Schleswig - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS