Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Kiesa havde håbet på points

Formel 3000 
31/07/02 

Formel 3000 - InternationalNicolas Kiesa går så grueligt meget igennem sammen med hans team. Teamet er nystartet og måske derfor begås der mange fejl.
 

Nicolas Kiesa er ny i Formel 3000 i denne sæson, det samme er det team han kører for. Derfor begås der højest sandsynligvis mange fejl, som kunne være undgået hvis parterne havde haft mere erfaring. Nicolas Kiesa har dog vist at talentet absolut intet fejler. I næsten hvert løb har han startet langt tilbage i rækkerne, men har flot kørt sig op igennem feltet, for at slutte lige udenfor pointene.

Ved den tyske afdeling af FIA Formel 3000 mesterskabet havde man faktisk sat næsen op efter at der skulle points i hus.

Nicolas Kiesa startede fra 16 pladsen og fik lavet en god start. Desværre for ham blev han sinket af 2 forankørende som spandt rundt på banen lige foran ham. Men det kom ham til gode idet det gav ham 14 pladsen. Fra da af blev der gået til stålet. Tæerne var helt fremme i spidsen af køreskoene og Kiesa overhalede 2 konkurrenter mere. På 11 omgang satte han den tredje hurtigste tid. Men så erfarede han et problem med bilen.

En styrearm var gået løs, og efterhånden blev bilen mere og mere håbløs at køre. På trods af det lykkedes det for Kiesa at overhale Alex Muller i stadion sektionen, men blev overhalet kort efter på langsiden. Bilen var blevet langsom under ligeud kørsel. På 14 omgang kørte han i pit desværre for at udgå, men det gik ikke mere. Forhåbningerne om points blev slukket. Nicolas Kiesa sagde efter løbet:
"Det hele gik rigtig godt, også da problemet opstod. Jeg kunne stadig køre nogle konkurrencedygtige tider. Efterhånden blev bilen dog for uforudsigelig og farlig at køre videre i, og det var så det."

Men Kiesa og teamet har ikke givet op. Der er kommet styr på mange ting nu, og man glæder sig til det næste løb som finder sted i Ungarn den 17. august.

Læs også:
Giorgio Pantano vinder på Hockenheim

Dons

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •