Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Ronnie Bremer kører igen Grand-Am

Grand Am 
27/03/12 

- for Stevenson Motorsports
Et beskadiget knæ hos Stevenson Motorsports kører John Edwards betyder at Ronnie allerede i kommende weekend kører Grand-Am løbet på Barber Motorsports Park, som er en 2,3 mile til lejligheden lavet bybane.
 

Ronnie vil som sædvanligt køre sammen med Robin Liddell som har været et særdeles succes fuldt makkerpar og det bliver super spændende at se om det endnu engang skal lykkes dem at få kørt Camaro nr. 57 helt i front.


Robin Liddell og Ronnie Bremer skal køre Grand-Am løbet på Barber Motorsports Park for Stevenson Motorsports.
(Foto: Stevenson)

Den travle nybagte tvillinge far skal muligvis også vikariere ved løbet i Homestead men det vides dog pt. ikke med sikkerhed.

Ronnie: Ja men jeg glæder mig, har haft frygteligt travlt mine to ny små tvillinger og oven i det rigtigt travlt omkring lanceringen af mit eget gokart mærke Bremer Kart samt en helt ny løbs serie ( X30 Challenge ) som jeg også står for, så det passer fint med lidt ”frisk luft” og Robin, Stevenson Motorsports og jeg svinger rigtigt fint sammen.


Robin Liddell og Ronnie Bremer.
(Foto: Stevenson)

Løbet kan som sædvanligt følges på live timing på Grand-Am’s hjemmeside og Ronnies egne kommentarer til træninger og tidtagning på Ronnie Bremers Official FanPage facebook side.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Barber Motorsports Park
  • 01/04/12 - Barber Motorsports Park - Grand Am
  •      ASETEK SIMSPORTS