Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Svanholt har stillet skarpt på DM-rally

DM Rally 
27/03/12 

Efter debuten i den 4-hjulstrukne topklasse satser han på at blande sig i medaljeopgøret. Efter en pause på omkring halvandet år vendte Tim Svanholt fra Roskilde i weekenden tilbage i toppen af dansk rallysport. Denne gang i en lejet bil i klassementet for 4-hjulstrukne biler, og det blev til en debut, der åbner for nye udfordringer.
 

Med en andenplads i klassen og en fjerdeplads i det samlede DM-felt kunne Tim Svanholt se tilbage på en hektisk, men absolut tilfredsstillende weekend.


Selvom det var deres første tur sammen og i en 4-hjulstrukket bil, var Tim Svanholt og Carina Møller både sidelæns i svingene og flyvende over hoppene, og det gav bonus

Placeringerne i den første runde af DM-rally 2012 gav ham 10 point på kontoen til medaljeopgøret i den absolutte topklasse, der domineres af 4-hjulstrukne biler.

- Jeg fik vist, at vi kan være med, når de nødvendige betingelser er til stede, så vi vil afgjort fortsætte arbejdet med at få en fuld sæson i den 4-hjulstrukne klasse, fastslår Tim Svanholt efter den vellykkede debut i det nordtyske Wikinger Rally, der talte som første afdeling af det danske mesterskab.


I pauserne snakkede Tim og Carina detaljer og taktik for at optimere indsatsen

Debuten fandt sted i en lejet Mitsubishi Lancer Evo IX, og med den rutinerede Carina Møller fra Tåstrup som co-driver. De har ikke tidligere dannet team og ingen af dem har før været til start i den 4-hjulstrukne topklasse, men efter de første to-tre af ialt 14 hastighedsprøver med en samlet længde på 160 kilometer begyndte det for alvor at køre for dem. Halvvejs gennem løbet stod det klart, at de havde potentiale og tempo til en god placering.


Før starten gav Michael Pedersen, t.v. Tim Svanholt og servicechef Henning Christoffersen, tips til optimal udnyttelse af Mitsubishi’en i det knivskarpe pointopgør på de smalle tyske veje

Med en optimal bil og yderligere finpudnsing af deres teamwork kunne resultatet efter Tim Svanholts opfattelse være blevet endnu bedre.

- Men jeg er bestemt tilfreds med resultatet, så det er bare at komme videre og forberede os til næste DM-runde, der køres i maj, pointerer Tim Svanholt.


Læs mere om:
  • Tim Svanholt
  • Schleswig
  • 24/03/12 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: