Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Novo Nordisk har indtaget IndyCar

IndyCar
Series  

25/03/12 

... med Charlie Kimball
Den amerikanske IndyCar serie åbner i denne weekend - og det er med dansk deltagelse. Dog må vi undvære en dansk kører, men i stedet er der plastret store reklamer på en af Ganassi racerne - og teamet er opkaldt efter danske Novo Nordisk.
 

Allerede sidste år var Novo Nordisk sponsor for Charlie Kimball da han efter sin europæiske uddannelse vendte tilbage til USA. Og der er en god grund til at Novo Nordisk amerikanske enhed har valgt at støtte Kimball. Han skal selv være opmærksom på sit blodsukker og regulere insulinen i kroppen.

Sidste sæson gav det meget opmærksomhed og Kimball er nu blevet en talsmand for Novo's insulinprodukter - USA har helt andre regler omkring marketing af medicinalprodukter end vi ser i Danmark og resten af Europa. Sidste år gav det sportsligt en 19. plads i IndyCar serien med en 9. plads i New Hampshire som bedste resultat.

I årets første løb i St. Petersburg lægger Kimball ud fra 22. pladsen.

Men det kunne jo være interessant om vi havde nogle danske kørere med sukkersyge som kunne placeres i amerikansk motorsport - Novo Nordisk er hovedsponsor for en af Ganassi racerne og vil være det i en række år fremover. Det har jo ikke ligefrem været mange danske firmaer der har lagt penge bag danske kørere i international motorsport.

Benji

Læs mere om:
  • Charlie Kimball
  • 25/03/12 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •