Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Harboe ind i rallysporten

Rally 
23/03/12 

ny hovedsponsor for rallymesteren Brian Madsen
Når danmarksmesteren i rally, Brian Madsen fra Slagelse, fredag aften i solnedgangen træder speederen i bund på sin 300 hestekræfter stærke Peugeot 207 Super 2000 på første hastighedsprøve i kampen om årets danmarksmesterskab i rally, så sker det med ny hovedsponsor for sin rallyindsats. Fremover vil Harboes Bryggeri i Skælskør være en del af Brian Madsens succes på de snoede, men hurtige hastighedsprøver.
 

"Vi har haft en dialog over vinteren med Brian Madsen, for han har gjort en flot figur i den danske sportsverden," siger salgsdirektør Klavs Husmand, Harboes Bryggeri.

"Vore sponsorater bakker typisk op om lokale sportsfolk, og hvad det angår, er der jo ikke langt til Brian. Samtidig ønsker vi eksponering i hele landet, og der er Danish Rally Championship meget interessant, fordi alle egne af landet fra Vestjylland til Bornholm lægger veje til mesterskabet," fortsætter Klavs Husmand.


Salgsdirektør Klavs Husmand, Harboes Bryggeri og rallykøreren Brian Madsen kunne onsdag afsløre, at Harboe fremover er hovedsponsor for den danske rallymester. Allerede i weekendens rally vil Brian Madsens Peugeot 207 Super 2000 bære logoer for Harboe og X.RAY Energy
(Foto: Evan Hemmingsen)

Brian Madsen er naturligt nok glad for det nye sponsorat:

"For mig er det en meget stor anerkendelse, at et af landets førende bryggerier har valgt at støtte os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde det tredje danmarksmesterskab i træk," lover Brian Madsen på vej ud af døren til de sidste testkørsler, inden det går løs på fredag.

Harboe-brandet vil være eksponeret som sponsor på siderne af Brian Madsens Peugeot, mens bryggeriets energidrik X.RAY Energy vil kunne ses på kølerhjelmen sammen med Harboe-logoet.

"Energidrik er et ekspanderende marked i disse år og passer perfekt til sportssponsering," vurderer Klavs Husmand. Harboe er i forvejen sponsor inden for fodbold, håndbold, tennis med mere. Klavs Husmand betoner, at Harboe har en høj kendskabsgrad og vurderer, at det nye sponsorat vil bidrage positivt til selskabets brand value.

Harboes Bryggeri blev grundlagt i 1883 og blev i 2008 kongelig hofleverandør. Selskabets produkter, såvel øl som sodavand, er stærkt repræsenteret i en række af landets førende supermarkedskæder, hvor man leverer alle typer af øl, sodavand, cider, kildevand samt ikke mindst Pure Juice-serien og X.RAY energidrikkene.

Brian Madsen er sammen med sin codriver Anja Posorski fra Tjele danmarksmester i rally i 2010 i 2WD-klassen og i 2011 i 4WD-klassen for de hurtige firehjulstrukne biler.

Fredag aften stiller Brian Madsen og Anja Posorski til start i den lille nordtyske by Süderbrarup i Slesvig, hvor hele den tyske og danske rallyelite mødes i det 24 timer lange Wikinger Rallye, som tæller til både det tyske og danske rallymesterskab. Løbet, der blev kåret til årets bedste danske rally i 2011, slutter sent lørdag.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: