Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen fører DM i rally

DM Rally 
24/03/12 

Nervepirrende fight mellem to Peugeothold
Første løb til DM i rally, det nordtyske Wikinger Rallye, udviklede sig til en nervepirrende fight mellem landets to hurtigste rallykørere, Brian Madsen, Slagelse, og Christian Jensen, Ans. I to ens Peugeot 207 Super 2000 havde de en løbslang dyst, og da forskellen var størst, førte Brian Madsen og codriver Anja Posorski fra Tjele med 18 sekunder over Christian Jensen og codriver Freddy Pedersen, Bjerringbro.
 

Men inden løbets sidste hastighedsprøve var forskellen skrumpet til 5 sekunder. Her øgede Brian Madsen sit forspring en smule, så hans samlede sejr blev på 7,6 sekunder.


På de krævende tyske veje var der passager, hvor deltagerne fløj over toppe med 150 km/t. Brian Madsens Peugeot var en af dem, der fløj langt.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det var dejligt at starte med maxpoint. Mit team leverede en fin indsats med at holde bilen perfekt kørende i det meget svære løb. Både Christian og jeg har leveret vor bedste i dag, og vi er faktisk hele 2½ minut foran tredjebedste danske hold," sagde Brian Madsen ved målet i Süderbrarup i Slesvig.

"Det var et ekstremt udfordrende rally med veje, der snoede sig hele tiden. Det var dejligt at komme så godt fra start på sæsonen," tilføjede Anja Posorski.


Med solid kørsel har Brian Madsen og Anja Posorski taget føringen i DM i rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Brian Madsen lagde grunden til sin sejr med hurtig kørsel på løbets etape fredag nat, og hele lørdagen kørte han for at kontrollere forspringet.

"Når man kører defensivt, satser man ikke alt for vildt, men vor taktik holdt hele vejen til mål. Det giver os gode muligheder for at forsvare vores mesterskab," sluttede en meget tilfreds Brian Madsen.

Totalsejren i Wikinger Rallye blev vundet af tyskerne Herbold og Kölbach i Ford Fiesta S2000. Brian Madsen og Christian Jensen var også sidste år de to bedste danske kørere. Næste afdeling af danmarksmesterskabet i rally er 18.-19. maj i Juelsminde.


Brian Madsen og Anja Posorski nyder sejren i første afdeling af danmarksmesterskabet ved målet i Süderbrarup i Slesvig.
(Foto: Michael Eisenberg)


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Brian Madsen
  • Schleswig
  • 24/03/12 - Schleswig - DM Rally
  •