Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain

Le Mans Series mester i Blancpain Endurance Series

Blancpain
Endurance 

25/03/12 

En af kørerne i den vindende LMP2 bil i sidste års Le Mans Series, Karim Ojjeh, vil i 2012 sæsonen deltage i den omsiggribende Blancpain Endurance Series.
Her skal han blandt andet sammen med Ricardo Bravo deltage i en McLaren MP4-12C. Den tredje kører er endnu ikke udvalgt, men alt peger på at det bliver de to køreres makker fra sidste års deltagelse i Blancpain Endurance Series.
 

Karim Ojjeh som i sidste sæson var en del af vinderbilen i Le Mans Series i LMP2 klassen, er i år at finde i Blancpain Endurance Series. Her skal han køre for ASM teamet som har anskaffet sig én McLaren MP4-12C til teamets indsats.


(Foto: Paddocknews.net)

Han bliver makker med Ricardo Bravo som det spanske GT mesterskab i 2009 for netop ASM teamet. Han kørte da i en Ferrari F430 sammen med Lourenço Beirão da Veiga. Disse to kørere deltog i sidste sæson sammen i Blancpain Endurance Series for Rino Leipert teamet i en Lamborghini LP600 GT3. Lourenço Beirão da Veiga har også testet for ASM teamet, og det ventes at han bliver den tredje kører i teamet.


(Foto: Paddocknews.net)

Dons

Læs mere om:
  • Karim Ojjeh
  •