Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

2 'nye' kørere i WTCC feltet i Valencia

WTCC 
25/03/12 

Når World Touring Car Championship feltet i næste weekend er på Ricardo Tormo banen lige uden for Valencia i Spanien, får feltet 2 'nye' kørere på deltagerlisten.
For den ene af kørerne gælder det at det er et comeback efter et par års fravær, mens den anden er helt ny i WTCC sammenhæng. Begge skal køre SEAT León TDI.
 

Den ene af kørerne er Tom Boardman som kørte hele 2009 sæsonen og havde en enkelt optræden i 2010 sæsonen. Han skal køre for Special Tuning Racing teamet og som nævnt i en SEAT León TDI. Det bliver dog kun ved den ene lejlighed at det sker i dieselraceren. Planen er at han i de efterfølgende løb skal køre med den nye SEAT 1,6L turbo motor.

Den anden nye kører er Fernando Monje. Lyder navnet bare lidt bekendt er der en grund til det. Han vandt begge løb på Monza banen da European Touring Car Cuppen kørte deres første to runder i serien i år. Han er for det første glad for at får chancen i WTCC, men er også meget tilfreds med resultatet fra Monza og ikke mindst den erfaring han fik med bilen. Med enkelte ændringer er det samme bil han skal deltage i, i WTCC løbene i Valencia.

Derudover har Chevrolet testet på Vallelunga banen uden for Rom i Italien i den seneste uge. Teamet er blevet præmieret med strafvægt på grund af resultaterne på Monza, og har brugt testen til at optimere bilen med den ekstra vægt, samt at teste en forbedret udgave af affjedringen i bagenden af bilen. Man ønsker ikke at oplyse om det er noget der skal anvendes på Ricardo Tormo banen i næste weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Monje
  • Tom Boardman
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 01/04/12 - Valencia - Ricardo Tormo - WTCC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS