Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Dennis Lind skal køre DTC og Camaro Cup i 2012

Camaro Cup 
22/03/12 

Dennis Lind fra Roskilde har netop indgået en kontrakt med det svenske racerteam Memphis Racing, der indebærer at Dennis i 2012 skal køre både den svenske Camaro Cup og den danske pendant DTC, Danish Thunder Championship, der også skal køres i den populære Camaro med den buldrende V8 motor.
 

Dennis Lind deltog i februar måned sammen med Memphis Racing i de fem løb, som serien afviklede i Florida og det var med så stor succes, at der siden har været arbejdet på at få en aftale på plads for 2012 sæsonen. Dennis Lind, der har flere internationale titler fra Formel Ford, var en af de få, der i Florida kunne tage konkurrencen op med sin onkel Jan Magnussen og de to kan nu fortsætte duellen.


Dennis Lind i aktion i Florida
(Foto: Goran R DeltaPhoto)

”Jeg er rigtig, rigtig glad for at have fået mine planer for 2012 sæsonen på plads” fortæller Dennis Lind. ”Det var en stor oplevelse at køre i Camaro’en ved løbene i Florida. Jeg fandt mig godt tilpas i bilen med det samme og jeg er godt tilfreds med de resultater vi opnåede. At få muligheden for at køre efter det svenske mesterskab og samtidig også køre DTC mod de store danske navne er fantastisk. Jeg håber på, at jeg igen kan få nogle fede dueller med min onkel Jan Magnussen, men ellers er mine ambitioner naturligvis, at jeg skal gøre mig bemærket helt oppe foran”.

Teamchef for Memphis Racing, Richard Berggren ser også frem til samarbejdet med Dennis Lind. ”Hvad Dennis kan præstere fik vi at se i Florida, hvor han var den eneste, der rigtig kunne true onkel Jan Magnussen og han var desuden ”fræk” nok til at snuppe en pole fra Jan. Desuden har Dennis en fantastisk personlighed, der kommer til at passe rigtig godt hos Memphis Racing”.

Dennis Lind er netop hjemvendt Florida, hvor han overværede 12 timers løbet på Sebring. Her besøgte han sammen med sin manager Peter Hartvig også flere af de amerikanske teams og havde flere samtaler med henblik på 2013 sæsonen.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •