Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Korte nyheder fra Malaysia

Formel 1 
22/03/12 

Det er allerede rygtetid i Formel 1 - især er der meget fokus på Ferrari. Skal de have ny teamchef, og er det rigtigt at Sergio Perez snart skal overtage Massas sæde?
 

Kun en DRS zone
Løbsledelsen mener at der i forvejen er mange gode muligheder for at overhale på Sepang, og derfor er det besluttet kun at anvende en DRS zone. Der blev ellers benyttet to zoner i Melbourne. Zonen kommer til at ligge på start/mål langsiden.

Christian Horner afviser Ferrari rygter
Ferrari har fået en dårlig start på 2012 og fremfor at sætte kørerne under pres er det i stedet teamchef Stefano Domenicali der er udsat. Teamchefen valgte at tage tilbage til Italien efter løbet i Melbourne for at presse på udviklingen - inden han igen sætter sig i flyet til Malaysia - om ikke andet får han samlet en del bonuspoint. Christian Horner har på rygteniveau været nævnt som en mulig afløser, men det afviser Red Bull teamchefen blankt. Han fik i en meget ung alder ansvar for teamet og mulighed for at bygge det op til det som det er nu, og det gør at han bliver. "Jeg har ikke noget stor lyst til at skulle arbejde for Ferrari. Jeg er glad hvor jeg er," siger Horner.

Regnvejr i udsigt
Meget tyder på at det bliver blandet vejr på Sepang - det er set tidligere. De sidste par dage har der været nogle store regnskyller, og flere af dem har været så voldsomme at det i de forhold nok ikke vil være muligt at køre Formel 1. Der bliver nok kigget en ekstra gang i vejrudsigten fra de 12 teams.

Sergio Perez afviser Ferrari rygte
Mexianeren Sergio Perez er under vingerne hos Ferrari, og viste sig godt frem i løbet i Melbourne hvor han bestemt ikke parkerede sin racer da Alonso gerne ville forbi. Det er næppe nogen hemmelighed at Felipe Massa er under voldsomt pres til at levere i år, og Perez kunne være en mulighed. Han afviser dog at der er nogle ændringer på vej. Rygterne vil ellers vide at Massa inden sommeren bliver sparket ud hvis han ikke har leveret.

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Sergio Perez
  • Sepang
  • 25/03/12 - Sepang - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS