Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar Racing kommer ikke til start

DM Rally 
22/03/12 

Escobar racing og deres hvide Porsche 911 GT3 RS kommer ikke til start i den første afdeling af det danske rally mesterskab i sæsonen 2012.
 

Vi fik godt nok fundet en ny motor til Porschen i Norge her i starten af året. Men den er ikke blevet samlet færdig og derfor heller ikke lagt i hullet endnu.

Lars Kragh: ”vi ville ellers gerne have været til Porsches hjemland og køre, men vi har ikke fået motoren klar endnu desværre .

Det plejer ellers at være gode prøver i det tyske og i år altså også uden Escobar racing og en hvid Porsche 911 GT3 RS.”

Det er et spændende felt der stiller til start i det tyske og vi håber alle teams må få et godt løb. Vi følge løbet hjemme fra garagen via vores internet.

Følg livets gang i teamet på www.escobar-racing.dk eller følg DM-serien på www.rallydm.dk der både giver de seneste nyheder og resultaterne fra løbsserien.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Schleswig
  • 24/03/12 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: