Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Kaduuz Racing i Holland & til Vinterturnering

MotoCross 
20/03/12 

Kaduuz Racing var igen repræsenteret ved Nicolai M. Hansen, da tredje afdeling af det hollandske mesterskab søndag, rullede over de sandede hollandske jorde. Igen var Nicolai teamets ene mand om at tage stand imod de mange fremmødte VM-kørere, men det var dog imidlertid banen der udgjorde den værste modstander.
 

- Det gik fint nok. Jeg kvalede’ som nr. 23, og det var okay, da det regnede hele formiddagen så banen blev tung og krævende. I første heat kommer jeg af sted som nr. 21, og kører mig så op igennem feltet, hvor jeg slutter som nr. 15. I andet heat ligger jeg 19’er, men ryger så ned og ødelægger styretøjet, så jeg må en tur i rep. zonen og da jeg til sidst kommer ud derfra, er jeg så langt bagud at jeg vælger at køre ud.

Sådan beskriver Nicolai selv sin dag, der bød på endnu en styrkeprøve imod de bedste. En styrkeprøve som Nicolai beviste at han har farten til at bestå. Nu venter ADAC Masters i det fjerne.

- Det gik faktisk fint. Nu tillader jeg mig selv en weekend uden løb, og så gælder det ellers første afdeling af ADAC om fjorten dage.

Vinterturnering, Korskroen VMCC
Rasmus Krogh Jørgensen har været det hele store stjerneskud i supercrosserier overalt i Europa denne vinter, men nu venter udendørssæsonen i det fjerne. Derfor var Rasmus, som mange andre, mødt frem til Vinterturnering på hjemmebanen Korskroen, hvor VMCC gav mulighed for at få formen pudset af.

En form som Rasmus dog helt tydeligt allerede har siddende i kroppen, for på ryggen af sin Suzuki RM-Z250, så satte #128 nemlig alt og alle til vægs. Flere klasser var slået sammen i dagens anledning, men maskinstørrelsen var på Korskroen blot et tal, da Rasmus fornemt vandt begge sine heat over et kobbel arrige 450’ere, og derved sikrede sig den samlede sejr på dagen i sin klasse.


Læs mere om:
  • Kaduuz Racing
  •