Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Klaus Hammer har god mavefornemmelse

DM Rally 
20/03/12 

Det er med troen på en god sæsonpremiere, at Klaus Hammer og Christopher Lassen fra Pole Position stiller til start i årets første afdeling af Mekonomen Rally Championship – det nordtyske Wikinger Rallye i den sidste weekend af marts.
 

”Jeg glæder mig meget til, at vi skal køre Wikinger Rallye, og jeg ser frem til at køre et motorløb uden fejl. Hvor vi lander på resultatlisten, bliver spændende at se, men hvis vi tager os sammen fra start, så tror jeg godt, at vi kan komme langt,” vurderer Espergærde-køreren.

”Vi vil holde fokus på racet, og derfra tager vi den så. Når lamperne slukker, giver vi gas, og så må vi se, hvad det rækker til. Kan vi køre os ind i top 10, er det fint. Gør vi det ikke, så har vi prøvet.”


Klaus Hammer og Christopher Lassen er topmotiverede forud for årets sæsonpremiere.

Forberedelserne fejler dog intet i teamet med den karismatiske Fiat Punto Super 2000. Den er hen over vinterens løb blevet klargjort efter alle kunstens regler.

”Bilen har stort set været skilt ad, men desværre bliver det med den samme motor, vi kommer til at starte først løb med, som vi sluttede sidste års med,” siger Klaus Hammer. ”Heldigvis bliver det kun til det første løb, for til det andet løb kommer der en bedre løsning. I Tyskland er det ikke så udslagsgivende, at vi mangler 50 hestekræfter i forhold til de andre, for prøverne drejer hele tiden. Det gælder om at køre på mavefornemmelsen og tro på det. Og jeg har en god mavefornemmelse.”

Med til at give Klaus Hammer den gode mavefornemmelse er manden i co-driver-sædet, Christopher Lassen. Parret indledte deres samarbejde ved sidste års DM-Finale og fortsætter det i år.

”Christopher er jo lidt ud af en PlayStation-verden. Man skal bare sætte en mønt i ryggen på ham, så kører det. Det er jeg slet ikke bekymret for,” siger Klaus Hammer med et smil på læben. ”Han er så topmotiveret og knivskarp, og så er han samtidigt en meget, meget motiverende ung mand. Man glemmer nogle gange, at han ikke er ældre end han er, og han er faktisk god at sparre med, da han har været med i DASU’s talentudviklingsprogram.”


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS