Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen går efter DM-guldet

DM Rally 
21/03/12 

For rallykøreren Brian Madsen fra Slagelse blev 2011 et forrygende år:
Sammen med codriver Anja Posorski fra Tjele blev han danmarksmester i rally i 4WD-mesterskabet for de hurtige, firehjulstrukne biler i sin Peugeot 207 Super 2000. Og derefter blev han kåret til Årets rallykører ved Dansk Motorsport Award.
 

Alligevel tager den dobbelte danmarksmester ikke noget for givet, når det gælder den nye sæson, der starter i weekenden:

"Jeg har stor respekt for mine konkurrenter. Både Ib Kragh og Christian Jensen møder begge op i biler magen til min. Det er ofte kun få sekunder, der skiller os tre, og jeg forventer, at det bliver lige så tæt og skarpt som sidste år," vurderer Brian Madsen.


Brian Madsen var både hurtig og stabil i 2011. Her er han på vej mod danmarksmesterskabet, som han vil forsøge at genvinde i 2012
(Foto: Michael Eisenberg)

Dog føler han sig bedre forberedt:
"Nu har jeg kørt en hel sæson i Peugeot 207 Super 2000 og kender bilen og dens potentiale. Jeg tror på, at vi kan genvinde mesterskabet, selv om det ikke bliver let."

Årets første rally er det meget krævende Wikinger Rallye, hvor hele den tyske og danske elite skal dyste på de slesvigske landeveje.

"Jeg glæder mig meget til løbets første etape om natten. Den lå godt til os sidste år, så vi ser frem til en række gode hastighedsprøver i mørke," slutter Brian Madsen.


Brian Madsen og Anja Posorski har vundet danmarksmesterskaber i rally både i 2010 og 2011. Nu går de efter guld for tredje gang i træk
(Foto: Michael Eisenberg)

Wikinger Rallye starter fredag aften og slutter sent lørdag eftermiddag i Süderbrarup i Slesvig.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Brian Madsen
  • 24/03/12 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: