Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Young Driver AMR bliver Danish Dynamite

ADAC GT
Masters 

13/03/12 

Kristian Poulsen & Christoffer Nygaard deler Aston Martin
De to danske sportsvognskørere Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard kommer til udgøre det danske dynamit-team i det tyske ADAC GT mesterskab. Her kommer de til at køre den AMR indsatte Aston Martin V12 Vantage GT3.
 

Nygaard er allerede godt kendt med teamet siden han kom til i 2010. Ny på holdet bliver Kristian Poulsen der kom ud af 2011 med mesterskabet for privatkørere i WTCC, og bebudede at han ville prøve noget nyt. Og det bliver så et skifte til GT racing. Teamchef Hardy Fischer er tilfreds med sin kørersammensætning, der udover de to danskere og inkluderer brødrene Ferdinand og Johannes Stuck (jo det er familie!).

"Jeg har kørt for Hardy Fischer siden 2007 og jeg er glad for at være en del af teamet i denne sæson. Jeg kørte i 2009 i ADAC GT mesterskabet og har nogle gode minder om serien. Siden har serien udviklet sig og er en af de stærkeste GT serier i Europa. Det bliver sikkert en meget interessant sæson med 44 biler til start og jeg ser frem til at køre den helt nye Aston Martin V12 Vantage GT3. Efter at have kørt to sæsoner i FIA GT1 klassen er det en ny udfordring for mig," siger Nygaard.

Udsigten til også at komme på hold med Kristian Poulsen giver det en ny dimension. "Det er stort at skulle dele raceren med min landsmand. Kristian Poulsen er en hurtig kører og også en stor karrakter," er hans vurdering.

Første løb bliver kørt sidste weekend i marts.

Benji

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Young Driver AMR
  •