Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Kaduuz Racing weekend update

MotoCross 
13/03/12 

2. afdeling, Hollandsk mesterskab i Halle
Kaduuz Racing var i søndags, stærkt repræsenteret ved anden afdeling af det hollandske mesterskab i Halle, hvor forsvarende danmarksmester i MX1, Nicolai M. Hansen, stod overfor årets første styrkeprøve imod sportens giganter. En opgave der var lidt af en mundfuld i det sandede terræn.
 

- Vejret var helt perfekt i dag, men banen var typisk hollandsk. Godt sandet og fyldt med huller.

Sådan fortæller Nicolai selv om sit møde med underlaget i Halle.

- I første heat kommer jeg fra start som nr. 17, men vælter så, og ender som nr. 30. Herfra kører jeg mig igen frem som nr. 20, men får så banemarkering i baghjulet og må udgå. I andet heat kommer jeg også 17’er fra start, og får mig kørt op som nr. 15 i mål.

Alt i alt en godkendt indsats, hvor der dog er plads til forbedring.

- Det hele var okay, men jeg mangler timer på cyklen. Jeg mangler at få kørt en ordentlig opsætning ind. Jeg er tilmeldt næste afdeling af det hollandske mesterskab i næste weekend, men jeg overvejer at sidde over en weekend, for at få min affjedring sat ordentligt op. Men forhåbentligt så kan jeg nå det i løbet af ugen, så jeg kan være med i Holland.

1. afdeling af DM i Enduro, Billund
Det var dog ikke kun i udlandet, at Kaduuz Racings kørere var på sæsonen første store opgave, for også i Billund var der budt op til dans, til første afdeling af danmarksmesterskabet i Enduro. Her stillede forsvarende mester Kristoffer Rasmussen op under Kaduuz Racings gule faner, for at forsvare sin titel, men det blev ikke det titelforsvar Kristoffer havde håbet på.

- Det var en super fed bane på omkring ti kilometer. Godt med langsider, skov og træstammer.

Sådan forklarer Kristoffer selv om banen i Billund, men umiddelbart herefter stoppede ekstasen.

- Jeg kommer dårligt fra start, som 20’er, og får mig så kørt op som 1’er. Vi skal køre tre timer, men da der er kørt cirka 1 time og 50 minutter, må jeg desværre udgå med en mekanisk defekt.

Kaduuz Racing lancerer mobil app
Som det første motocrossteam i Danmark, er Kaduuz Racing nu klar med seneste skud på stammen, for dig der vil have nyheder fra toppen af dansk motocross, direkte i lommen. Teknologien er efterhånden blevet mobil, og her på Kaduuz Racing er vi derfor ikke blege for at hoppe med på vognen.

Vi er jo trods alt kendt for at være med helt fremme.

Derfor er vi da også stolte af, at kunne præsentere første udgave af vores app, som du nu kvit og frit kan hente til din smartphone. I første omgang er app’en udbudt til Apples produkter og telefoner der anvender Android Market, og den hjælper dig til at følge Kaduuz Racing, hvor end du så befinder dig henne af på landkortet.

Vi håber I vil tage godt imod den, for vi er som sagt meget stolte af den, og så håber vi naturligvis også at I alle sammen vil støtte os og hente den.

Kaduuz Racing app – For rigtige fans.

Kaduuz Racing Motocross


Læs mere om:
  • Kaduuz Racing
  •