Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Albert Park - HRT preview

Formel 1 
10/03/12 

HRT Formel 1-teamet kommer til Melbourne med en total uprøvet racer. Teamet skal forsøge at gøre det umulige - blot at gennemføre løbet med deres nye F112-Cosworth racer. Kørerne i 2012 bliver Narain Karthikeyan og Pedro de la Rosa.
 

Narain Karthikeyan
"Jeg føler mig positiv forud for det australske Grand Prix efter at have kørt 10 omgange i den nye F112 i mandags. Vi er på rette vej. Sidste år kørte vi kun fem omgange i den tredje træning og kunne ikke kvalificere os til løbet, så jeg glæder mig til at fjerne det minde."


Karthikeyan triller de første runder i HRT raceren
(Foto: HRT F1 Team)

Pedro de la Rosa
"Vi skal forsøge at få det bedste ud af vores tid om fredagen og lørdag morgen så vi kan komme med i kvalifikationen og løbet. Vi ville gerne have kørt flere kilometer, men jeg synes det er en præstation i sig selv at vi har en 100% ny racer og et stort set nyt team."

Luis Pérez-Sala
"Jeg er meget stolt over hele teamet, og helt sikkert kommer det hårde arbejde nu. Vi ved hvor vi er, men ved også hvor vi gerne vil være og med den team spirit og de ofte vi har foretaget, er jeg sikker på at vi kan nå det."


Teamet er klar - og chefen er stolt
(Foto: HRT F1 Team)

Benji

Læs mere om:
  • Narain Karthikeyan
  • Pedro de la Rosa
  • Hispania Racing
  • Albert Park
  • 18/03/12 - Albert Park - Formel 1
  •