Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kvindelig testkører til Marussia

Formel 1 
07/03/12 

Maria De Villota bliver testkører for Marussia teamet i den kommende sæson. Den spanske kører har erfaring fra flere formel klasser og har tidligere testet Formel 1. Om det så på sigt kan føre til en Grand Prix debut må tiden vise.
 

Det er i hvert fald noget som trækker overskrifter og opmærksomhed når en kvindelig kører får chancen i en Formel 1-racer. Omvendt er der i Formel 1 ikke meget tid til at teste, så det bliver ikke det store program som De Villota får mulighed for at få. "Jeg er meget glad for at blive en del af Marussia's testkører program. Det er en god mulighed for at arbejde tæt sammen med et Formel 1-team og få vigtig erfaring til min karriere, og også få chancen for at køre den nye racer senere på året ved testen i Abu Dhabi," siger hun.

Dermed får Kevin Magnussen mulighed for at duellere direkte med De Villota senere på året. I mellemtiden får hun mulighed for at være sammen med teamet, og vil også være til stede i Melbourne når årets første Grand Prix løber af stablen. Og målet: "Det kan kun hjælpe på min ambition om en komme ind som Formel 1-kører."

Benji

Læs mere om:
  • María De Villota
  • Marussia
  •