Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Marussia har bestået

Formel 1 
06/03/12 

Crash test klaret
Tidligere lykkedes det ikke for Marussia at få deres racer igennem FIAs crash test. Den fejlede på et enkelt område - og det kostede blandt andet den sidste vintertest i Barcelona. Men nu har den fået FIAs blå stempel - så nu kan teamet pakke ned og gøre sig klar til sæsonstarten i Melbourne.
 

I går fik raceren mulighed for at trille en tur på Silverstone, og i dag lykkedes det så at bestå FIAs crash test, så MR01'eren kan benyttes i Melbourne.

Den ene komponent som fejlede klarede sig ellers i en 'ikke-observeret' test - men da først FIA skulle kigge med, så gik den ikke. "Den tidligere fejl var kun marginal, så vi havde brug for en lidt mere robust løsning," siger Pat Symonds der også for alvor er kommet tilbage til Formel 1 efter sin bortvisning i kølvandet på skandalerne omkring løbet i Singapore i 2008. Det skal blive interessant at se om Symonds kan få sat skik på det lille team og bringe dem videre efter nogle langsomme år i bunden af Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Marussia
  • Marussia dumper crash test
  •      ASETEK SIMSPORTS