Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K i Audi R18 e-tron quattro

Le Mans 
01/03/12 

Le MansInklusiv billeder af den nye racer
Audi har annonceret deres nye tiltag på R18 fronten - og Tom Kristensen får en firhjulsdreven racer til 24 timers løbet på Le Mans. Og den nye revolution fra Audis side hedder e-tron quattro.
 

Det er lidt af en nyskabende løsning som Audi er kommet med. Den ene trækaksel er ganske konventionel, mens den anden aksel er drevet af en elektonisk motor. Kinetisk genereret energi fra forakslen bliver opsamlet når der bremses ned. Det giver strøm til at give yderligere acceleration når raceren kommer op over 120 km/t. Spændende bliver det at se hvor meget hurtigere den racer vil være.

Derudover har Audi også forbedret den "almindelige" R18 så den nu er blevet til R18 Ultra. På Le Mans indsætter Audi derfor fire fabriksbiler - to af R18 e-tron quattro og to R18 ultra. Tom Kristensen kører den nye e-tron quattro, sammen med sine vante holdkammerater, Rinaldo Capello og Allan McNish.


Her er den nye R18 e-tron quattro
(Foto: Audi Motorsport)
Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  • Audi bringer Quattro tilbage på racerbanen
  •