Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

OAK Racing offentliggør deres kørere for 2012

FIA WEC 
01/03/12 

World Endurance ChampionshipOAK Racing har offentliggjort deres kører besætning til 2012 World Endurance Championship (WEC). OAK Racing har både en OAK-Pescarolo LMP1 med Judd motor, den skal køres af Guillaume Moreau, Bertrand Baguette og 22 årige Dominik Kraihamer. Teamets Morgan 2012 LMP2 skal køres af Olivier Pla, Matthieu Lahaye og teamejer Jacques Nicolet.
 

At teamet har valgt at køre med i hele WEC serien viser også at de har troen på at de kan gøre sig gældende, og uden at skulle tage glæden fra dem, er deres chancer for succes nok størst i LMP2 klassen, selvom den er blevet endnu mere barsk i denne sæson.


Morgan 2012 LMP2
(Foto: dppi)

OAK Racing har udover kørene på bane også meget godt styr på deres bagland og dermed det tekniske bagland, som er nødvendig for at et racerteam kan fungere. De fleste sponsorpenge til dette projekt kommer fra Gulf Oil International. Hertil er det Dunlop der er teamets dæk-sponsor. Både LMP1 og LMP2 bilen er udstyret med Judd motor og på den baggrund er der også midler herfra, eller måske retter teknisk bistand til teamet.


Dominik Kraihamer og Guillaume Moreau
(Foto: Frederic le Floc'h / dppi)

Teamet sæson-debuterer den 17. marts, ved 12 timers løbet på Sebring.


Charles Morgan og Jacques Nicolet
(Foto: Frederic le Floc'h / dppi)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Oak Racing
  •