Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Aston Martin Racing klar til nyt forsøg

FIA WEC 
27/02/12 

World Endurance Championship2011 var ikke lige et år som Aston Martin Racing vil huske tilbage på med det store smil om munden. Murphys lov slog til overfor teamet.
Måske derfor har man alligevel ikke givet op. Dog bliver det ikke med helt samme indsats som før, men noget nyt bygges op. Konkurrenterne i GTE Pro klassen skal nok lige holde et ekstra øje med den Gulf bemalede bil.
 

For det bliver i GT klassen at man fremover skal holde øje med Aston Martin Racing. Indsatsen sker med en enkelt Aston Martin Vantage, dog vil man på Le Mans stille op med 2 biler.

Bilen er en viderudvikling af GT2 raceren, hvor man har ændret markant på stort set alle områder, men især motor, kraftoverførsel og affjedring har gennemgået en ordentlig omgang.

Kørerne til den faste bil er bestemt: Det bliver Darren Turner, Stefan Mücke og Adrian Fernandez der alle har en lang erfaring indenfor motorsport og sportscar racing.

Hvem der skal køre teamets anden bil på Le Mans er endnu ikke fastlagt. Bestyrelsesformand og altså ikke længere teamchef, David Ricards, forventer sig rigtig meget af den nye bil. Og så oplyser han at udover at deltage i WEC løbene, så vil man også køre med i 2 afdelinger i ALMS mesterskabet. Faktisk bliver det til 3 hvis man tæller løbet på Sebring med. Det bliver i ALMS afdelingerne i Long Beach der køres d. 14. april og på Laguna Seca der køres d. 12. maj.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Fernandez
  • Darren Turner
  • Stefan Mücke
  •      D4 Enterprise Solutions