Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing forlænger samarbejdsaftaler

Rally 
24/02/12 

- med Bardahl Danmark & f-service for 2012
Escobar Racing har forlænget samarbejdet for 2012, med Bardahl Danmark, som er et meget anerkendt navn og specialister inden for bilpleje produkter, samt med f-service der indebærer udarbejdelse af presse- og grafisk materiale som teamet har behov for samt foto til de nævnte opgaver.
 

Bardahl Danmark

I motorsport er Bardahl Danmark er et meget anerkendt navn, og de er specialister inden for bilpleje produkter. Firma har importeret de verdensberømte BARDAHL produkter til Danmark i 30år. Produkterne som stammer fra Seattle i USA, bliver licensfremstillet i Belgien og Frankrig og kommer derfra videre til Danmark.

Den nuværende ejer Egon Hansen overtog virksomheden, Bardahl Danmark i 2008, som blev startet i 1982 af Leif Randløv. Firmaet, der ligger i Knudlund Industricenter - lige syd for Silkeborg, betjener dagligt et net af bilistbutikker, autogrossister, cykelhandlere, maskinhandlere og industrikunder. Derudover har firmaet også samarbejde med en række af de førende danske bilimportører.

Produktfladen er meget stor og omfatter bl.a. Bardahl Classic olie, motorolie, smøremidler, bilpleje, værkstedsprodukter, håndrens og der bliver jævnligt tilføjet nye produkter til sortimentet.

f-service:

Lars Kragh: "Med f-service og har vi i teamet haft et godt samarbejde igennem mange år. Flemming er på banen når pressemeddelelsen skal skrives eller vi skal have produceret en grafisk publikationer, lige det vi i teamet har brug for. Det giver os også en mere ensformig og klar linje igennem alle vores tryksager. Da Flemming samtidige mestrer et kamera, er jo kun en kæmpe fordel at have denne kompetence så tæt på når teamet skal vise sit image ud af til" slutter Lars.

Flemming siger om samarbejdet "Jeg har ingen betænkeligheder med af forlænget med Lars og drengene, da de er seriøse med deres sport. Og så har de jo en fræk bil sådan en Porsche 911 GT3 RS."

F-service drives af Flemming Jørgensen, som er grafisk uddannet og har en stor interesse for fotografering. F-service tilbyder derfor bl.a. at lave grafiske materialer, fotoopgaver eller hjemmeside løsninger.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: