Nicklas Nielsen bedste dansker

Go Kart
23/02/12

- ved 17’ Winter cup på South Garda Karting
Nicklas deltog i week enden i hans første internationale løb i år på South Garda banen i Italien sammen med 103 KF3 kørere fra det meste af Europa.
Nicklas havde en god fri træning onsdag og torsdag med hurtige tider der lovede godt for den senere så vigtige tidtagning.

Om fredagen ved træningerne inden tidtagningen på nye dæk var der pludselig problemer, og tiderne var langsommere end på brugte dæk.

Til tidtagningen blev der forsøgt radikale ændringer, der dersværre gik den forkerte vej, hvilket betød at Nicklas blev nr. 14. i sin gruppe og en startplacering som nr. 21-23 i de 5 indledende heat, og dermed sværre odds.

(Foto: Nielsen Motorsport)

Der skulle køres 5 indledende heat hvor de 28 bedste kommer direkte i finalen de næste 36 kørere skulle nu køre et opsamlingsheat om de sidste 6 pladser til finalen.

Nicklas kæmpede sig flot igennem de 5 heat til finalerne og i sidste heat satte Nicklas hurtigste tid. Som ragte til en startplacering som nr. 24 i prefinalen.

Ved opvarmningen inden søndagens prefinale og finale var der lidt regn så opvarmningen skulle køres på regn dæk og karten justeres til regn Nicklas kørte på en god tid som 3. hurtigste ud af de 33 øvrige finale deltagerne.

Da prefinalen skulle køres var regnen holdt og banen var tør igen alle kunne igen køre på slick dæk. Nicklas skulle starte som nr. 24 ud af de 34 finalister. Nicklas kørte en fantastisk prefinale og med en god start undgik Nicklas behændigt tumult i første sving og kørte efter mange spændende overhalinger i mål som nr. 5 efter de 20 omgange et udgangspunkt til finalen der var endnu bedre end teamet havde turdet håbe på.

Teamet så nu muligheden for et podie placering. Det blev en virkelig hård fight i finalen Nicklas fik en god start, og kæmpede sig frem til en 3. plads efter nogle omgange, de første 10 kørere lå meget tæt og selv om Nicklas kæmpede hårdt var det ham der trak det korteste strå og måtte noget skuffet nøjes med en placering son nr. 7

Ps. Efter løbet fik Nicklas besked på at Strawberry teamet standsede med at deltage i den Italienske serie. Nicklas og hans far blev derefter kontaktet af Mr. Robazzi ejeren af Tony kart/ Kosmic fabrikken som tilbød Nicklas en kontrakt hvor han skulle køre for Kosmic Racing teamet i KF2 klassen.