Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Ginetta-fabriksteam deltager i første DEC-løb

Danish Endurance
Championship 

22/02/12 

DEC - Danish Endurance ChampionshipI samarbejde med Yokohama Danmark og Drive4Fun deltager Ginetta-fabriksteamet i Danish Endurance Championship's første afdeling i 2012. Teamet stiller med en Ginetta G40 til en dansk kørerbesætning.
 

Årets første løb i DEC-mesterskabet varer hele seks timer og vil for Ginetta's vedkommende blive brugt til at bevise det enorme potentiale, den lille G40-racer har.


Nu får danske DEC-kørere chancen for at prøve Ginetta G40 under løb
(Foto: Gripping Media)

"Historien om fabriksbilen, der kørte fra fabrikken i Leeds til Silverstone, vandt sin klasse i 24-timersløbet og kørte tilbage igen - hvor eneste reservedel var et sæt bremseklodser - kan ikke blive fortalt nok", fortæller Tommy Schröter, der igennem Drive4Fun er den danske Ginetta-agent.

"Bilen er så driftsikker, at man som kører og team kun skal fokusere på at køre hurtigt og stabilt - ikke frygte at bilen går i stykker på næste omgang."


Ginetta-fabriksteamet stiller op til årets første DEC-løb sammen med Yokohama Danmark
(Foto: Gripping Media)

Teamet bag er også solidt. Blandt andet vandt Ginetta GT2-klassen på Le Mans i 2007, så det bliver erfarne og professionelle folk, der tager sig af den britiske fabriksbil.

Endnu er alle sæder i bilen ikke besat, og interesserede er derfor velkomne til at kontakte Tommy Schröter for mere information.

For mere information:

Drive4Fun
Tommy Schröter
2941 6568
ts@drive4fun.dk

Yokohama Ginetta Junior Cup
Gripping Media

Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS