Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Simon Vallentin er med i DASU’s rally talentprojektet 2012

Rally 
21/02/12 

Dansk Automobil Sports Union (DASU) har en målsætning om at få en kører i verdens mest prestigefyldte serie indenfor rally, WRC Academy og senere WRC.
Udgangspunktet er at alle gode kræfter i dansk rally skal gå sammen om at identificere og hjælpe et stort talent til en professionel karriere.
 

Elitechef Bo Baltzer Nielsen udtaler: ”efter mange projekter i dansk rally er erfaringen at hvis vi skal fremad, skal de unge kørere have nogen at se op til (en ny Henrik Lundgaard). Den dag vi får en ung topkører (junior verdensmester) vil de andre talenter kunne spejle sig i ham og kæmpe for at opnå det samme”. Derfor går vi nu målrettet efter at finde en kører med potentiale til at gøre sig gældende i VM.


WRC Academy er VM serien for unge kørere under 24 år og DASU satser på at få en kører i serien indenfor nogle år.
(Foto: Valentin Motorsport)

2012 skal bruges til at identificere talentet. Det skal bl.a. ske ved bedømmelser af udenlandske eksperter. Fra 2013 satses på det udvalgte talent.

Simon Vallentin er en af de kørere der er kommet med i talentprogrammet i år, hvor han får chancen for at vise, at det er ham DASU skal satse på i fremtiden.

Simon Vallentin Hansen er 20 år gammel og af flere eksperter spået som dette årti’s talent, men han har stadigvæk en masse at bevise.

Jeg er super lykkelig og stolt over at DASU har vist mig denne tillid og jeg vil gøre alt det jeg overhovedet kan for at bevise, at det er mig de skal satse på siger Simon Vallentin Hansen.

Planen er at Simon skal deltage i det danske og tyske mesterskab i rally i 2012.

Eliteprojektet, i 2012, gennemføres i samarbejde med DASU, Dansk Metal, Yokohama og Vallentin Motorsport med deres partnere.

Vallentin Motorsport

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: