Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Nyt job til James Thompson

WTCC 
18/02/12 

Det der har været rygter om længe, er nu bekræftet. James Thompson skal igen køre i World Touring Car Championship, og det bliver igen for Lada for hvem han har kørt tidligere.
Det bliver dog ikke en fuld sæson som Lada og James Thompson deltager i. Foreløbig har Lada kun besluttet at deltage i to løbsweekender.
 

Aftalen mellem James Thompson og Lada rækker dog videre. For udover de to løbsafdelinger som Lada vil deltage, så omfatter aftalen også et meget stort testarbejde. Derfor har man i kontrakten også indføjet en forhåndsaftale, så man sammen med James Thompson kan deltage i WTCC serien i sæsonerne 2013 til 2015. Men kun hvis Lada fabrikken beslutter at deltage i disse sæsoner.

Ladas indsats i de to løbsweekender bliver i Lada Granta modellen. Bilen skal testes første gang i løbet af april måned. Lada har også meddelt at de to løb man vil deltage i, er afdelingerne på henholdsvis Hungaroring i Ungarn og Estoril i Portugal.

James Thompson udtaler i forbindelse med offentliggørelsen at en af grundene til at han har underskrevet kontrakt med Lada Sport er, at man har lavet en helt ny organisation og struktur som ser meget lovende ud.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • LADA Sport
  •