Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Petrov erstatter Trulli hos Caterham

Formel 1 
17/02/12 

Rygterne talte sandt
Der bliver byttet om på sæderne kort op til sæsonstarten. Vitaly Petrov der blev til overs hos Lotus har banket på hos det andet Lotus-team, Caterham. Det sender Jarno Trulli på porten.
 

Det har været rygtedes meget længe at Trullis sæde var usikkert - selvom alle, både kører og team afviste at det kunne have noget på sig. "Problemet" var blot at Petrov har mange rare millioner med sig i ryggen - og et lille team som Caterham har mere brug for pengene end en erfaren italiensk kører - som så heller ikke har været overbevisende de seneste år.

Nu sker det så - Petrov får sædet ved siden af Heikki Kovalainen. Russeren er da også glad for at teamet og de mange sponsorer gør det muligt at fortsætte med at køre Formel 1 i 2012.

Dermed ryger Jarno Trulli ud af kørerkabalen. Han begyndte sin Formel 1-karriere tilbage i 1997 og arbejdede sig pænt op i feltet. Men han nåede aldrig rigtig at slå igennem. Med sine 37 år er det også tvivlsomt om han vender tilbage til Formel 1. Iøvrigt vil det være mere end 40 år siden at Formel 1-feltet ikke har inkluderet en italiensk kører, så Trulli efterlader et stort hul i traditionerne.

Benji

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Vitaly Petrov
  • Caterham
  •      ASETEK SIMSPORTS