Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klar, parat… F1 sæson start 2012

Formel 1 
16/02/12 

Som noget nyt i Danmark er det nu blevet muligt at se løbet ”Live” på kæmpe skærme der måler 4x6 m., sammen med flere hundrede andre motorsportsinteresserede tilskuere.
Der transmitteres i samarbejde med VIASAT sport, direkte fra hvert af de 20 løb hen over sæsonen, hvor vi vil mødes i bl.a. Cirkusbygningen, Falconer salen, Kulturhuset Viften og andre lignende steder
 

- Annonce -


Formel 1 ”Live”

Der vil endvidere ved hvert løb blive mulighed for at møde forskellige repræsentanter for motorsporten, samt andre som kan bidrage til underholdningen i denne forbindelse.
Sæsonen starter i marts måned og slutter i november, og kan følges på www.f1event.dk hvor hvert enkelt løbsarrangement udbydes.


Formel 1 ”Live” på kæmpe skærme der måler 4x6 m.

Formel 1 byder på sæson nr. 63 her i 2012, startende i Melbourne, Australien.

Her mødes vi til brunch Søndag morgen d.18/3-2012, kl. 6.00 og slutter ca. kl. 12.00. Der vil være optakt til løbet fra studiet på VIASAT sport og vores egen kommentator på stedet vil komme med input.

Der er endvidere mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer under arrangementet, samt andre aktiviteter.

F1 for alle..

Arrangementerne er både for privatpersoner, virksomheder og erhvervsklubber.

Privatpersoner kan købe billetter til arrangementerne på Billetnet eller bruge SMARTBOX Adventure gavekort.

Virksomheder og erhvervsklubber kan købe arrangementerne via linket www.f1event.dk


Dette kunne være din annonce!

Kontakt os på e-mail: annonce@motorsporten.dk for at høre nærmere om vores attraktive og særdeles favorable annonceringsmuligheder.


Læs mere om:
  • Albert Park
  • 18/03/12 - Albert Park - Formel 1
  •