Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jan Magnussen vandt andet Camaro Cup løb

Camaro Cup 
13/02/12 

Jan Magnussen havde fået løst motorproblemerne fra første løb på hans Camaro og vandt også andet løb i Camaro Cup på Sebring i Florida, der blev afviklet natten til mandag dansk tid.
Jan Magnussen lå i sin Camaro fra Fukamuni Racing toer fra start, bag nevøen Dennis Lind, der havde pole position efter at have sat hurtigste omgang i første heat, hvor Magnussen kæmpede med kun 7 cylindre på den store V8 motor. Men på første omgang gik Magnussen forbi Lind i sving 13 og kort efter trak Lind ud til siden med en punktering.
 

Jan Magnussen, der har kørt 12 timers løbet på Sebring 13 gange og testet adskillelige kilometer på den udfordrende og ujævne bane, udnyttede sit lokale kendskab og talent til konstant at udbygge sin føring. Da han steg ud af bilen efter de 12 omgange var det med en sejrsmargen på mere end 30 sekunder til nummer to Fredrik Ros og Magnussen kunne således stige ud af sin bil og tage hjelmen, af inden nummer to kom til syne og parkerede sin bil. På tredjepladsen kom Fukamuni Racings anden kører Martin Hansen.

”Det har været super sjovt” sagde Jan Magnussen efter den anden sejr. ”Det er jo en helt anden bil at køre på den her bane end jeg er vant til, men alligevel når vi 245 km/t på langsiden og der kan man godt mærke, at de her biler ikke bremser så godt, som de biler jeg normalt kører. Men jeg kunne godt se, at min erfaring gav mig en stor fordel i de hurtige sving og ved de hårde nedbremsninger. Sebring er nok en af de hårdeste udfordringer, man kan udsætte en racerbil for, med de mange ujævnheder. Bilen knagede og bragede også en hel del, men i dag var der ingen problemer, så det var fedt at kunne give gutterne endnu en sejr. Og så skal der også lyde et stort tillykke til min holdkammerat Martin, der efter et flot løb kom hjem på tredjepladsen”.

I den kommende weekend kører Jan Magnussen og Camaro Cup-feltet to løb på Palm Beach International Raceway.


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  • Sebring
  • 12/02/12 - Sebring - Camaro Cup
  •