Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Bamboo Engineering med nye opgraderinger

WTCC 
15/02/12 

Bamboo Engineering forsætter i 2012 sæsonen med deres Chevrolet Cruze racere. Dog bliver de opgraderet så de er så godt som magen til fabriksbilerne fra RML Racing.
Bamboo Engineering kommer dog ikke til at konkurrere direkte med RML Racing omend der er fuldt konkurrencedygtige racere teamet stiller op med.
 

Bamboo Engineering får fuldt opgraderede Chevrolet Cruze racere i 2012 sæsonen. Dog kan man ikke helt konkurrere med fabriksteamet RML Racing.

Istedet bliver det i 'Yokohama Trophy' delen af World Touring Car Championship at slaget skal stå. Og her håber teamet med den nye opgradering at man for alvor kan gøre sig gældende i dette års mesterskab. Og kan man drille de store teams og nappe nogen points, så gør det vel ingenting.

Teamet er glade for at få opgraderet deres biler og med den succes som Cruze modellen har haft i de seneste sæsoner håber man på succes i år. Men man mangler en ganske vigtig ting i den sammenhæng, nemlig kørere. Teamet meddeler at man er inde i de afsluttende forhandlinger med et antal kørere og at man inden for kort tid vil annoncere hvilke to kørere der er sluppet gennem nåleøjet og har fået en kontrakt med teamet.

Dons

Læs mere om:
  • bamboo engineering
  •